Uppsala Lediga lägenheter

I Uppsala bor 140 454 personer (2010). Uppsala är en del av Uppsala kommun och är till ytan 4 877.38 hektar. Om inte hittar en passande lägenhet att hyra bredda din lägenhetssökning till eller besök ett rikstäckande fastighetsbolag. Det kan även vara lönt att besöka Uppsala kommun hemsida för där kan ges bra information om hur du går vidare i din lägenhetssökning.


Visa större karta

För att se telefonnummer, hemsida och andra uppgifter om hyresvärdar i Uppsala klicka här (Exempel på uppgifter om hyresvärdar i Uppsala)

Uppsalabostäder AB

Uppsalabostäder Uppsala AB drivs som fastighetsbolag sedan 1905 och tillhandahåller ett tjugotal hyresfastigheter varav drygt 300 st är hyreslägenheter. Vi finns på adressen 123, 123 32 Uppsala och för att kontakta oss ring x eller besök vår hemsida: Uppsalabostader.se

Följ lägenhetens regler

Något som kan vara förekommande är att man stör sig på grannar, att de spelar hög musik sent på kvällen, eller att de har vilda fester då det skall vara tyst. Det är förstås bra att tala med sina grannar, men också att kontakta hyresvärden i Uppsala så att man vet vilka regler som alla bör förhålla sig till. Man har alltså rätt att klaga så att säga, men på ett mer formellt sätt. För det är inte meningen att man skall behöva acceptera en situation som strider mot föreskrivna regler. Med detta i åtanke är det så klart också viktigt att man själv försöker att följa reglerna tillfullo, så att man inte hamnar i problem. För har man fått ett visst antal varningar till exempel så kan det leda till att man kan bli vräkt, förutsatt att det finns dokumenterat att man övergått reglerna.

Vill du synas här
Lägenheter.se är sajten där man kan hitta företag och personer som vill hyra ut eller hyra lägenheter. Du som vill synas här kontaktar oss för en lösning som passar er bäst. Normalsätt tar vi en skärmdump av er hemsida och lägger till relevanta uppgifter så personer kan kontakta er. Vi har som mål att enkelt och snabbt presentera försäljare som är relevanta för våra besökare. Det gör vi genom att lista hundratals, ja tusentals svenska städer och tätorter, tydliga rubriker, design, och smarta sökfunktioner. Glöm inte bort att du när som helst kan höra av dig till oss om du har förslag på förbättringar eller vill lägga till dina uppgifter här.